Verkeersouder

Onze school doet mee aan het verkeersouderproject.
Een verkeersouder maakt zich sterk voor het betrekken van ouders bij de verbetering van de verkeersveiligheid van het kind, goed verkeersonderwijs en veilige schoolroutes. Er worden hiervoor afspraken gemaakt tussen ouders, school en derden (gemeente, politie, 3VO e.d.).

Mevr. Esther Besselink is onze verkeersouder.

Op 13 juni 2013 werd de Dorp-School-Route dag weer georganiseerd. De leerlingen van De Malsenburg van groep 8 behaalden toen de eerste prijs door een gemiddelde foutenlast van 0,08, hetgeen betekent dat de 14 leerlingen in totaal maar 1 fout hebben gemaakt! Een prestatie van formaat waarmee we de leerlingen van harte feliciteren. Aan de eerste plaats is een wisselbeker verbonden.

Rond de school zijn de volgende afspraken gemaak:

- Ouders die leerlingen van school ophalen wachten op het schoolplein bij de tafeltennistafel, ook de fiets hier neerzetten.
- De taxistandplaats dient vrij te blijven tussen 14.45 uur en 15.30 uur.
- De auto niet bij de paaltjes parkeren omdat de leerlingen dan minder zicht hebben op naderend verkeer.
- Niet achterwaarts de Prins Willem-Alexanderstraat inrijden.
- Leerlingen die op de fiets naar school komen, lopen met de fiets aan de hand over het schoolplein naar het fietsenrek achte de school. Dat geldt ook als ze naar huis gaan.
- De fiets wordt in het fietsenrek gezet.
- De leerlingen hebben hun eigen vaste plek in het fietsenrek.
- De nooddeur achter de school moet vrij blijven.

obs De Malsenburg  -  Groeneweg 19   -   4197 HD Buurmalsen   -   0345 57 18 13   -   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.