Overblijven

Onze school heeft een overblijfregeling.

• Een overblijfkaart kost € 12,50 voor 10 keer. Overblijfkaarten kunnen worden gekocht bij Aafke Bronts.
  • Voor het incidenteel gebruik maken van het overblijven rekenen we € 1,50. Dit bedrag kan contant betaald worden aan de overblijfouder van die middag.

Het overblijven vindt plaats in de school, waar gezamenlijk wordt gegeten. Voor het eten en na het eten mogen de kinderen onder toezicht nog wat buiten of binnen spelen.

Iedere ochtend gaat er een schrift de klassen rond. In dit schrift worden de namen van de kinderen die overblijven genoteerd.

Overblijfouders

• Marijke van Beurden
  • Miranda de Waal

Stichting Fluvium werkt voor de voor- en naschoolse opvang samen met Kinderopvang Rivierenland, telefoon: 0345-571459. Voor informatie en aanmelding kunt u dit nummer bellen.

obs De Malsenburg  -  Groeneweg 19   -   4197 HD Buurmalsen   -   0345 57 18 13   -   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.