De Malsenburg zestig jaar in Buurmalsen

BUURMALSEN – Basisschool De Malsenburg in Buurmalsen bestaat volgend jaar zestig jaar en om dat te vieren vindt er op zaterdag 17 juni 2017 een reünie plaats.

Basisonderwijs wordt al langer gegeven in Buurmalsen, maar in 2017 viert openbare basisschool De Malsenburg een mooi jubileum. Het schoolgebouw op de hoek van de Groeneweg en de Prins Willem-Alexanderstraat bestaat dan zestig jaar.

Reünie

Een mooie gelegenheid om een reünie te organiseren, dus is er een reüniecommissie in het leven geroepen die al druk bezig is met de voorbereidingen. Op zaterdag 17 juni 2017 zijn oud-leerlingen van De Malsenburg, KleuterVreugd, de Prins Willem –Alexanderschool en de Lagere school Buurmalsen én ouderraadsleden, medezeggenschapsraadleden en leerkrachten die actief waren op de genoemde scholen van 14.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom om elkaar te ontmoeten en lang vervlogen of meer recente herinneringen op te halen in het schoolgebouw aan de Groeneweg 19 in Buurmalsen.

Opgeven kan nu al

Inschrijven voor deze reünie kan via dit inschrijfformulier of via de Facebookpagina Reünie Malsenburg. Deelnamekosten zijn €5,- en kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL21Rabo0381234509 ten name van Fluvium Geldermalsen onder vermelding van reünie en de naam waaronder is ingeschreven of er kan op de dag zelf contant worden betaald.

obs De Malsenburg  -  Groeneweg 19   -   4197 HD Buurmalsen   -   0345 57 18 13   -   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.