Doelen en functie van het schoolplan

Ons schoolplan beschrijft – binnen de kaders van het Strategisch beleidsplan van de Stichting Fluvium - in de eerste plaats onze kwaliteit: onze missie, onze visie en de daaraan gekoppelde doelen.

Ambities

Wij spreken in dit geval van ambities (fase to plan). Op basis van de huidige situatie hebben we diverse instrumenten ingezet om grip te krijgen op onze sterke en zwakke punten, en daarmee op onze verbeterdoelen (fase to check) voor de komende vier jaar.

Verantwoording en planning

Het schoolplan functioneert daardoor als verantwoordingsdocument (wat beloven we?) naar de overheid, het bevoegd gezag en de ouders, en als planningsdocument (wat willen we wanneer verbeteren?) voor de planperiode 2016-2020.

Op basis van ons vierjarige Plan van Aanpak (zie hoofdstuk 7) willen we jaarlijks een uitgewerkt jaarplan opstellen. In een jaarverslag zullen we steeds terugblikken, of de gestelde verbeterdoelen gerealiseerd zijn.

Op deze wijze geven we vorm aan een cyclus van plannen, uitvoeren en evalueren.

 

pdf icon
U kunt hier het schoolplan downloaden. Dit is een PDF document.

obs De Malsenburg  -  Groeneweg 19   -   4197 HD Buurmalsen   -   0345 57 18 13   -   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.